Hitra dieta
Moj recept
Piškotki

  Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jedi z malo kalorijami - recepti
 Forum o dietah : Jedi z malo kalorijami - recepti
Tema Tema: Jedi z malo kalorijami Izpolni obrazecUstvari novo temo
Avtor
Sporočilo << Prejšnja tema | Naslednja tema >>
Administrator
Administrator
Administrator
Avatar

Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 110
Objavljeno: 19.Junij.2004 ob 15:58 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Administrator

Na tem forumu lahko napišete recepte za okusne jedi z malo kalorijami kot nadomestek običajnim jedem, ki so velikokrat zelo kalorične.
Na vrh Poglej Administrator's Profil uporabnika Išči druge objave Administrator Obišči Administrator's Domača stran
 
SpelaS
Novejši član
Novejši član


Član od: 22.Februar.2008
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 7
Objavljeno: 22.Februar.2008 ob 13:11 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom SpelaS

Pisana solata s puranjim nabodalom


Za 1 osebo potrebujete: 180 g puranjega fileja, 1 vejico koperca, 3 čajne žličke olja (repičiniga), 2 čajni žlički limoninega soka, poper, sol, po 1 rumeno in rdečo paprika, 2 stebli mlade čebule, 1/2 glave rdečega radiča, 4 liste nakodrane solate, 1 žlico belega balzamičnega kisa.

 

PRIPRAVA:

1. Meso najprej oplaknite, nato osušite in narežite na 3 cm velike kocke, ki jih nanizate na leseno paličico. Koperc oplaknite, osušite in ga na drobno sesekljajte. Nato ga zmešajte z 1 čajno žličko olja, 1 čajno žličko limoninega soka in poprom. Prelijte preko nabodala in pustite stati približno 20 minut. Po 10 minutah nabodalo obrnite.

2. Papriko in mlado čebulo očistite in narežite. Papriko na kocke, mlado čebulo pa na koleščka. Nakodrano solato in radič operite, osušite in natrgajte na grižljaj velike kose. Kis zmešajte z 1 čajni žličko limoninega soka, soljo, poprom in preostalim oljem. Papriko, mlado čebulo in listnato solato prelijte s prelivom in naložite na krožnik.

3. Ražnjič odcedite in ga v vroči ponvi med stalnim obračanjem pecite 5 minut. Ražnjič nato priložite k solatnemu krožniku.



__________________
Osebna svetovalka za prehrano in zdravo življenje
Na vrh Poglej SpelaS's Profil uporabnika Išči druge objave SpelaS
 

Če želite objaviti odgovor na objavo, morate najprej vnesti  Uporabniško ime
Če še niste član foruma, se morate  registrirati

  Izpolni obrazecUstvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Stran generirana v 0.5625 sekundah